lördag 7 mars 2015

Röd, orange, gul, grön, blå, lila, violett, vitJag har ofta ont i ryggen och det är vid mitt röda, orange och nu gula chakra.

Varje färg motsvarar en del av kroppen. Röd, orange och gul motsvarar könsorgan, binjurar och njurar samt mjälten.

När dessa inte mår så bra kommer man att känna sig trött.

Har man hormonell obalans i kroppen kommer ens könsorgan att försvagas vilket försvagar den röda färgen. Detta kommer därmed att försvaga ens mod men också ens fysiska, emotionella och spirituella energi. Man vet att man har en stark röd färg och att man är i balans när man vill engagera sig i fysiska aktiviteter och vara fysisk med andra.

Ens passion och uthållighet är stor och man vill göra en massa saker. Man vet att man har en stark röd färg när man överkommer hinder i livet med lätthet oavsett om det gäller livet, arbetetet eller relationer.
Man vet att ens röda färg är stark när man får saker och ting gjort. Om man känner att man hela tiden blir hindrad kommer den röda färgen att försvagas. Om man får en idé och sedan inte kan omvandla den till handling på grund av annat ansvar, tid eller dylikt kommer ens röda färg att försvagas och därmed kommer man att få hormonell obalans i kroppen.

När den röda färgen är i obalans kommer ens sinnen inte att fungera som de ska. Därför är det viktigt att omge sig med människor som livar upp sinnena igen.

Juveler och kläder samt möbler kan man omge sig med som är röda för att stärka ens vibrationer.

Har man en god mental, fysisk, emotionell och psykisk hälsa ändras inte den röda färgen lätt. Om man däremot har försvagat sig fysiskt genom aktivitet, barn, stress m.m. kan auran bli för mörk. Detta vet man om man blir för aggressiv, verbal, arg, manipulativ och kanske till och med tänker för stora visioner och handlingar som man vet att man inte kommer att klara av.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar