söndag 17 maj 2015

Bevis - Dhikr med Allahs 99 namn funkarJag har sedan i mars börjat att göra dhikr med Allahs 99 Namn.

  1. Jag gjorde dhikr med Al-Musawwir och några fler och riktade de mot min svåger och hans fru. Inom fyra dygn fick blev de gravida (Men jag fick veta det en månad senare såklart. De har varit barnlösa i sex år och försökt i sex år)
  2. Jag gjorde dhikr med Al-Wahhab (Allah ger rikedomar på ett oväntat sätt). Inom kort fick min svågers frus farbror med hjälp av en metalldetektor reda på att under hans smörgåsgrill fanns en gömd skatt. Han grävde en hel månad och i förrgår tog han upp skatten. På grund av hans synd, hans fel och brist, och hans olydnad mot Allah, (han berättar om bra saker för alla människor, vilket inte är rekommenderat i islam, man ska bara berätta bra saker för de som vill en väl, de som älskar en), så berättade han om denna skatt för alla. En man tog dit polisen och tog hans skatt och all belöning fick den personen som tog dit polisen (polisen är korrupta här i Tunisien mer eller mindre). 
  3. Jag gjorde dhikr med as-Salam, och vilket har lugnat min kropp och min själ, gjort mig mycket lugnare inombords, mentalt och fysiskt, vilket har hjälpt mig att minska på stressen här hemma, vilket hjälper mig att få en lugn och fin mage och lugn och fin familj.
Vilka namn har du gjort dhikr med senast?

Läs om Allahs namn som jag skrev 11 mars 2015 här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar