måndag 8 juni 2015

SjälvkärlekMed anledning av mitt nya livstema "Självkärlek" ägnar jag en stund åt Teal Swans Youtube-video om samma tema.

Hur upptäcker man sin självkärlek?

Självkärlek är roten till all kärlek. Allah, Oneness, är ovillkorlig kärlek. Genom att älska sig själv, Allahs skapelse, kommer man också öka sin kärlek till Allah Och genom att älska Allah, Skaparen, kommer man också att älska sig själv ovillkorligen, för Allah skapar bara perfekta varelser.

Uppgift 1

Markera 365 dagar framåt. Skriv varje dag saker som människor som älskar sig själva skulle göra.

Om du mår bättre, betyder det att du är på rätt väg. Testa dig fram. Kanske är inte allting som du tror att du borde göra för att älska dig själv sant. Kanske är det precis tvärtom. Låt dina känslor vägleda dig.

Uppgift 2

Ställ dig en viktig fråga.

Det är viktigt att du litar på dig själv och dina svar. Därför är det viktigt att du renar dina tankar från tankar som härstammar från dina föräldrar och andra i din barndom och senare i livet. Det är viktigt att du byter ut dem mot tankar som vibrerar i samma frekvens som änglarna eller högre.

Lita på att de bilder, de känslor och de förnimningar du får är sanna. Lita på dig själv.

För Allah är det lika enkelt att förändra din sinnestämning och dina tankar som det är för dig att flytta en myra från ett rum till ett annat.

Om du är i en affär och du ställer dig frågan om du ska välja Äpple eller Apelsin, och din intuition säger dig att du ska ta äpplet, ta äpplet, även om du inte med din logik förstår. Det är så du bygger din tillit till dig själv.

Säg att du är hemma och du har miljoner saker att göra, ställ dig frågan, vad skulle en person som älskar sig själv göra? Om svaret är att ta ett bad, gör det, om det är att sitta stilla och lyssna på dig själv, gör det. Allah arrangerar om hela samhället och människors tankar utifrån hur du känner dig. Om du mår bra kommer allting som händer dig också att få dig att må bra. Om du känner dig minsta rädd kommer omgivningen att ge dig problem. Gör alltså bara vad som får dig att må bra.

En vän till mig hade en kurs som hon var för trött för att gå på. Men hon var ansvarig tillsammans med en annan. Jag sa till henne att skippa den. Hon ringde sin kollega, som helt plötsligt hade fått förhinder. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar