måndag 1 juni 2015

Vad du känner inför muslimer beror på hur du själv tänker och mårEn mening kan framkalla känslor. De kan vara positiva eller negativa. Huruvida det är det ena eller det andra beror helt på hur den personen tänker och hur den personen mår, inte på själva meningen.

Under lång tid har du varit i processen att skapa en mening. Eftersom du tänkt på det och känt någonting kommer det att framkalla samma känsla igen och igen och igen.

Om du ser på media och media sätter en bild med en muslim som ser glad ut, kommer du att ändra dina negativa känslor inför muslimerna mer och mer och mer. De blir positivare och positivare och positivare. Ju mer du söker bevis för att muslimer och goda, desto bättre kommer du må och desto bättre kommer du att bemöta dem och desto bättre kommer de att bemöta dig. Du får vad du tänker på.

Om du är glad och trevlig är det inte så konstigt om människor runtomkring dig är glada och trevliga. Är du otrevlig och fördomsfull och ljuger är det inte så konstigt om människor omkring dig beter sig så som du tänker att de du skulle göra. De kommer för det mesta att bete sig precis som du tänker - oavsett om du ser det eller inte, oavsett om du vill eller inte.

Om de kommer bete sig som terrorister beror helt på om du söker bevis för det. Du ignorerar helt flera miljarder människor och upprepar mad Aftonbladet precis sade, varje sekund, varje minut, varje timme. Du repeterar denna tanke miljoner gånger. Snart överstiger antalet gånger du tänkt på denna person det antal du tänkt på alla andra muslimer som inte gjort någonting.

Det beror helt på vad du tänker. Du kommer att få vad du tänker på. Om du tänker på att muslimer är negativa, dåliga människor så kommer du att få det. Om du tänker att muslimer är positiva, bra människor så kommer du att få det.

Du får precis vad du förtjänar. Du är skapare av din egen verklighet. Fokusera på det du vill ha, istället för det du inte vill ha, så kommer din verklighet att börja förändras.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar