fredag 31 juli 2015

Trauma öppnar upp för förslag - vetenskapligt belagtEfter vad som hänt i världen och i synnerhet i skolor, stränder som den in Usa och Tunisien, är människor, i synnerhet barn, men även vuxna öppna för förslag från regeringen.

Trauma är ett sätt att kontrollera massan, dig och mig. Vi måste därför läsa Surat Al-Kahf för att påminna oss varje vecka om vad som väntar oss, och att detta är illusioner som vill förvirra oss och göra oss rädda så att vi väljer det som regeringen föreslår.

Det är hjärntvätt.

Hjärntvätt på högsta nivå.

David Icke pratar om detta på sin youtube-kanal och på sin hemsida.

De som vill ha igenom reformer använder sig av media för att öppna upp vägar för att kunna genomföra de förslag som de lagt fram. De skapar terror för att sedan kunna ge förslag på hur de ska «fixas».

Om jag lyckas få dig att tro något som imte är sant, så har jag lyckats ta kontroll över din hjärna. Det är det media gör.

De väljer ut vad folket ska se. Och inget är objektivt.

För de som tvekar om vad som är sanningen ska man gå in personligen och döma för sig själv. Lita inte på andra, lita på dig själv genom att ifrågasätta folks åsikter och kunskaper och satsa på att få information, s.k. förstahands, dvs direkt från en själv och/eller vittnen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar