måndag 30 november 2015

Vetenskapens är snart ikapp religionen

Jag har under lång tid en stark längtan efter att analysera och översätta/tolka Koranen till svenska på ett helt nytt sätt. Inte bara Koranen utan även hadither och andra muslimska källor.

Jag har en ny förståelse för islam och vem Allah är och vad som är meningen med livet. Den är densamme, men mera fördjupad. Jag känner mig starkare och mer troende än någonsin och jag vill dela med mig av alla mina kunskaper.

Allt som finns, som existerar, består av vibrationer och rörelse. Ingenting är statiskt. Allting rör sig mer eller mindre långsamt eller snabbt.

Det vi har uppmätt har vi skrivit om i FYSIK, KEMI, BIOLOGI och TEKNIK. Vetenskapen är snart ikapp religionen.

Den kunskap som vi har idag, som vi kallar för vetenskap, är inte lika stor som den kunskap vi har inom religionen. Det vi inte tidigare kunnat göra är att mäta den kunskap vi hade inom religionen, men vi kommer närmare och närmare för dag som går.

Inom ljusspektrat går vi från Rött till Indigo. Rött vibrerar långsamt jämfört med Indigo. Infrarött skiljer sig från X-strålar och Gammastrålar. Det vi kallar dessa inom andliga kretsar är att vi höjer vibrationen och ökar frekvensen. För allting, till och med dina tankar, känslor och din kropp vibrerar.När man i islam talar om saker som är halal/rekommenderat och sunnah, är det sådana saker som höjer din frekvens.
När vi talar om sådant som är haram/förbjudet och makroo, är det sådana saker som sänker din frekvens.

När du har en låg frekvens betyder det att ditt medvetande är begränsat. När du har hög frekvens betyder det att ditt medvetande är större.

Test

Hur hög frekvens har du?

Ju fler ja du svarar på dessa frågor, desto högre frekvens har du.

 1. Tro på Allah 
 2. Tro på änglarna
 3. Tro på profeter och budbärare
 4. Tro på Torah, Evangeliet och Koranen och Davids Psalmer
 5. Tro på Jaum-al-Qiyamah
 6. Tro på döden och det eviga livet
Detta är de grundläggande frågorna. Om du vill veta om du har en ännu högre frekvens är bara att känna till dessa och tro på dem, svara så ärligt du kan på den här frågan. Ju fler nej du svarar, desto högre frekvens har du. 

 1. När du tänker på Allah, känner du dig rädd?
 2. När du tänker på änglarna, känner du dig rädd?
 3. När du tänker på profeterna och budbärarna, känner du dig arg, ledsen, rädd eller fylld av hat?
 4. När du tänker på Torah, Evangeliet, Koranen och Davids Psalmer, känner du ingenting, rädsla, irritation eller att de är falska?
 5. När du tänker på Jaum-al-qiyamah, känner du dig rädd?
 6. När du tänker på döden och det eviga livet, känner du dig rädd?
Om du lyckats svara nej på alla dessa, med ärligt sinne, ja då har du en hög frekvens och är närmare paradiset än helvetet, inchallah. Paradiset är ett ord som beskriver vad som kommer ur att ha en hög frekvens och hög vibration. Om man har en hög frekvens är man nära Allah och allt man önskar kommer till en. Ju snabbare, desto större tecken på att du är nära Allah. 

The Law of Attraction/the Secret

Lag om Attraktion säger att vi själva orsakar vår verklighet, med Allahs tillåtelse. Precis som vi har naturlagar i universum, finns det också naturlagar inom den osynliga världen, den vi inte ännu kunnat mäta ordentligt, även om vi påbörjat det arbetet med kvantfysiken. 

Det finns tecken på att man går mot helvetet och en låg vibration och lågt medvetande. 

De allra viktigaste tecknen på om man går mot en låg vibration är hur man mår.  

Ju sämre du mår när du tänker på en sak, eller rent allmänt, desto längre från Allah, det högre medvetandet är du. 


Om du är kvar i dessa låga frekvenser, dröjer det inte länge förrän dina tankar går mot destruktiva handlingar. 

Om du har gjort något av dessa, vet du att du varit eller är bland de människor som är långt från Allah, och att ditt medvetande är begränsat. Du behöver börja meditera över livet och existentiella frågor. 

Om du svarar ja på dessa följande frågor, ja då är det hög tid att börja reflektera över livet, över Allah och över döden, dvs om du vill bli sant lycklig och känna universell kärlek och respekt till allt och alla och bli en sann muslim. 

Att du svarar ja beror på att ditt medvetande är begränsat, och du behöver vidga dina vyer och få perspektiv på tillvaron. Du behöver meditera, dvs göra dhikr, och lära känna den sanna Allah. För Allah säger att den som t ex mördar kommer att få ett helvete, dvs han kommer att må dåligt och jag lägger själv till, han mådde dåligt redan innan han mördade och ingenting blev bättre av att mörda, hans känslor förändrades inte för det. Det är genom dhikr man förändrar sina tankar och känslor, det är genom bön man förändrar sig själv och sin omgivning. 
 1. Känner du hat eller ingenting när du hör Allahs, det högre medvetandets, namn sägas? 
 2. Har tänkt på eller genomfört mord, även politiskt mord?
 3. Har du tänkt på framtiden och spådomar och tror på horoskop? 
 4. Fokuserar du förstrött medan du ber dina böner? Eller ber du inte alls?
 5. Snålar du med dina pengar och saker? Om du t ex köpt två brödlimpor, struntar du i att ge den ena till den fattige tiggaren utanför köpcentrumet?
 6. Struntar du i att betala skatt? 
 7. Struntar du i att fasta? 
 8. Struntar du i att åka till Mecka och genomföra vallfärden? 
 9. Är du respektlös mot dina föräldrar och släktingar?
Fler av "synderna", dvs låg frekvens, finns att hämta från Koranen och hadither. 

Om du sagt ja på dessa, betyder det att du inte mår riktigt bra, och att du behöver ta reda på hur du mår bra igen. 

Hur höjer man sin vibration?

Genom att börja studera Allahs 99 namn, meditera över dem, be med dem och sedan praktisera dem. 

الرحيم

Allah är Ar-Rahim, dvs den nåderike. I praktiken betyder det att om någon gjort något dumt så kan du förlåta denne person och glömma det som hänt. Om du är domare, så friar du snarare än fäller. Om du tänker illa om någon, så ångrar du dig för att du förstår varför och därmed förändras dina känslor och du har nu kontrollen över hur du beter sig mot andra, antingen genom vänlighet och kärlek eller nåd. Detta används när du har övertaget, t ex om du är en förälder, eller en makthavare, eller om du är en äldre syster eller om du har någon form av fördel över en annan. Tänk på Bamse som förebild. Han är stark, men snäll. Han skulle kunna skada andra, men gör det inte av kärlek och nåd. 

Studera fler namn och fundera över dem. Meditera över dem. Be över dem. Så kommer din frekvens att öka, inchallah. 

Fler av Allahs namn finns på min blogg eller på wikipedia.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar