tisdag 1 december 2015

Gotland - nästa terrormål eller bas för New World Orders militär?


Världsbankerna har makten, inte våra politiker

Idag läste jag att ytterligare ett monetärt medel ska integreras i världsbankens system, IMF. Detta är ännu ett tecken på att vi går mot en fascistisk världsstat. Du kan läsa om det här.

Nu finns det bevis på att IMF, världsbanken, hotar EU med att antingen upplösa Euron, som är ett steg i deras plan på en gemensam, elektronisk, valuta, eller att EU måste försörja Grekland för evigt. så, jag antar, att Greklands bankkris var iscensatt, eftersom det är världsbankerna som styr världen idag.

David Icke

David Icke talar om att världsstaten, den som håller på att byggas upp, använder sig av ett verktyg för att nå dit.

De skapar problem, som folk sedan reagerar på, i synnerhet media och sedan ger politikerna och regeringen "lösningen" på de problem som de själva en gång skapade.

Parisattacken

Precis som alla de olika "terrorattackerna" är parisattacken verklig, om än iscensatt.

De följer samma mönster: Det pågår ett toppmöte (G7) samtidigt som det sker (inte nödvändigtvis i samma land förstås). Man finner alltid pass utströdda på terrorstället, och man har militärövningar precis innan ett tillslag sker. //Just nu pågår övningar på Gotland så kanske ska gotlänningar vara försiktiga. //

Lyssna gärna på hela David Icke's utläggning här.

1. Du skapar ett problem och någon att skylla på.
2. Reaktion - man letar efter rädsla, ilska och folkets reaktion och skriver sedan om det i media, så det förstoras och gör det värre.
3. Du ger sedan öppet, antingen genom "statistik" och olika utfrågningar - lösningen. Det gäller media. Och politikerna använder sedan reaktionen som ursäkt för att genomföra sina planer.

Så nästa gång det händer någonting så vet du vad som kommer att hända.

Leta efter militärövningar, militärer osv. De platserna ska du undvika. Lita inte på dem. De är på samma plats som det snart kommer att hända något.

NATO

Nato ingår i världsmakten/världsstaten, A New World Order. Nato är en del av planen. Annie Lööf vill att Sverige ska gå med, det tycker inte jag. Vi ska inte legitimera världsstaten. Vill du veta mer om NATO och varför Putin börjar gå till attack? Jo lyssna på CIA-analysten som besöker Alex Jones kanal här. Svaret ligger i historien. Gorbatjov och USA hade bestämt ett möte om Berlinmuren och så länge som Gorbatjov, Ryssland tillät USA att göra vad de ville med Berlinmuren, så skulle USA hålla NATO från Ryssland och inte närma sig gränserna. I och  med USAs militärövningar i Ukraina, som jag skrivit om här på bloggen under rubriken "Det är något skumt på gång", så har USA brutit deras kontrakt med Ryssland och därför går nu Ryssland till försvar igen.

SD

Jag är knappast sd-are, jag är muslim, men jag håller med många sd'ares retorik att vi inte ska splittras, och att det finns en risk att vi gör det när många traumatiserade syrier kommer. Till deras försvar vet vi att de är rätt lika oss, om än traumatiserade. De är högutbildade, välvårdade, de har gott om pengar, de har råd att försörja sig. Det enda de behöver är ett ställe att vara trygg på. Vi kan dra fördel av deras specialistkunskaper och deras välfärdsmentalitet och generositet.

Flyktingströmmen

Flyktingsströmmen är iscensatt av ISIS för att splittra Sverige och EU-länderna och skapa problem. Vi måste vara på vakt mot det, så vi inte går på det.

Sverige är med USA

Sverige säger att om de går med i NATO så kommer de att kunna skydda sig mot den stora (lögn!!) boven Putin, Ryssland. Så skriver man i ett debattinlägg i Norrtelje tidning.

Nej, NATO-medlemskapet kommer bara att göra oss besvikna. Det kommer att legitimera NATO att få använda sig av svenskar, som kommer hem traumatiserade och sedan kommer vi att dra till oss mer och mer problem.

Nej, vi ska inte gå med i NATO, Annie Lööf, även om retoriken låter fin.

Kina är också med i detta, de är med USA.

Lista ut hur jag vet det genom att läsa den här artikeln.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar