torsdag 3 december 2015

Nästa potentiella terrorattack - i maj 2016, Ukraina/Asien!Om ni vill veta när nästa terrorattack ska ske, ta då reda på när nästa toppmöte med G7 sker.

G7-mötet som pågick i Turkiet pågick den 15-16 november i Antalya, Turkiet. Två dagar före detta möte kommer den iscensatta Paristerrorattacken, fredagen den 13e november, som också är en speciell dag för Tempelriddarna.

Detta har skett tidigare. Synkronicitet, slump, eller planerat?

Vi kan ju ta reda på vad som hände strax innan de andra G7-mötena.

Vi vet ungefär var terrorattacken kommer att vara.

Om ämnet för G7-mötet är Terrorister/ISIS, så kommer en sådan attack att ske. Om det gynnar Frankrikes plan att stänga sina gränser, ja då blir det i Paris.

26-27 Maj kommer nästa G7-möte att ske i Japan. Ämnet kommer att vara Ukraina och Asiens säkerhet. Putin är också utesluten ur det mötet.

Så de slutsatser vi kan dra av det är att det kommer att ske ett terrorattentat i Asien, och att de då kan påskynda deras säkerhetsplaner.

Så se upp ni som är i Ukraina eller Asien dessa veckor innan toppmötet.

Eventuellt kommer det att ha med Shaolin-munkar i Kina, då de tidigare har varit inblandade med Tempelriddarna. Läs mer om deras historia här. Eventuellt kommer det ha att göra med luftrummet över Europa.

Vi får väl se vad som händer!!!

Läs artikeln om datumet här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar