fredag 8 april 2016

Frekvenser skapar magiskt vatten och konst - Vetenskap vs religion

När jag såg resonansexperimentet med vatten, där man vid olika frekvenser ser olika mönster och sedan jämför det med Teal Swans konst, blir man förundrad.

Frekvensexperiment
Teal Swan's "Positiva avsikter"
Teal Swan ser inte världen som vi gör med konturer så exakta. Hennes syn är mer som en tripp till Alaska. Den är full av vibrationer, energier, vågor. Hon kan se mer än det vi kan se. Men nu börjar vi få grepp om vad vi ser.

Teal Swan är också utmärkt på att analysera olika mönster och dess ursprung och verkan.

Tanke, tankeform, energier och kroppen - hälsa vs sjukdom

Detta kan även jämföras med Fobinaccios siffror och nummer. Det sägs att om man ställer in frekvensen 528 Hz hjälper det till att få kroppen att slappna av och hela kroppen, sinnet och själen. Det sägs också att musik och olika frekvenser kan läka kroppen.

Om vi tänker att vi inte är varken energier utan tankeform som manifesterats, så är det inte så svårt att se att en aura är våra tankar som läggs på oss som lager på lager. Om vi dock har ett "Tankefel" så kommer den vibrationen som läggs på oss att vara svag eller ha en missformad form. Detta gör att vi är en match för andra varelser, vibrationer som har samma frekvens, t ex jinn, candida etc.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar