måndag 2 maj 2016

Binaural beats - ljud kan läka och återställa

Ett fenomen som fascinerar mig är binaural beats.

Det finns flera youtube-videor med binaural beats. Binaural beats är när två närliggande olika frekvenser flätas samman och bildar en frekvens.


Frekvensen ändrar hjärnan och dess hjärnvågor:


Vi vet att man med Koranen kan läka hela kroppen. Det finns vissa ljud i Koranen som resonerar med kroppen t ex Alif, Lam, Mim. Lam påverkar till exempel hjärtchakrat och öppnar upp det. 

Alla människor har ett speciellt ljud, precis som jorden och planeter har ljud. 
Om man spelar C-dur, som är jordens frekvens/vibration/ljud, kommer jorden att återställa sig själv. 

Det samma gäller kroppen. 

Varje del av kroppen har en frekvens. Denna frekvens förändras när kroppen blir sjuk (förgiftad) av tankar och miljö. 

Man kan skapa mer serotonin, dopamin och endorfiner med hjälp av ljud. Se video nedan: 

Ett av de starkaste är att återställa levern. Detta görs på två sätt. Dels genom själv-kärlek (som också har en frekvens, sk. mirakel-frekvensen 528 Hz) vilket återställer kroppen till det bästa tillståndet.
Dels riktar man sig direkt till levern, och koncentrerar sig på den. Videon nedan är för de som är sjuka på något sätt. Levern är nämligen en direkt orsak till människors sjukdomar. Den underliggande orsaken är själv-hat och den sekundära orsaken är miljön (mat, gifter, stress).


Vi behöver därför inte i första början ändra på någonting i den yttre miljön. Det enda vi behöver ändra på är våra tankar, så kommer annat att ändra sig omkring oss.

Optimal hälsa och perfekt hälsa får vi genom att läsa Koranen, känna själv-kärlek (vilket vi gör genom att rena oss, t ex med hjälp av Teal Swans shadow-work). Att rena sig betyder att vi ändrar vår tro, och olär oss saker som vi lärt oss. Eftersom dessa för det mesta inte är sant. Saker vi lärt oss har nämligen inte hjälpt oss att expandera utan begränsat oss.

Frekvenser återställer även våra chakran, vilket också har en positiv effekt på vårt humör, våra känslor och vår hälsa. Och därmed vår framgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar