söndag 31 juli 2016

Finanskris är ett faktum - inte en konspirationsteori

Finanskrisen ett faktum, inte en konspirationsteori.
Finanskrisen är bara ett anlagt spel för gallerierna - gå inte på det
Idag skriver Gp att det är risk för ny finanskris om Trump blir president. Men denna finanskris är redan planerad för länge sedan. De som kopplar ihop olika händelser i nuet och i historien ser ett klart mönster och en agenda som lagts sedan sekler tillbaka. En agenda där finanskrisen bara är ett steg mot en världsbank. Finanskrisen måste ske för att vi ska kunna börja tala om hur vi ska revolutionera vårt monetära banksystem. Och de som driver agendan har redan ett färdigt svar, de väntar bara på rätt tillfälle, när finanskrisen är ett faktum och folk förväntar sig ett politiskt svar, då kommer de med lösningen.

Lösningen är alltid bara ett steg närmare målet. När folk är bekväma med lösningen sker en ny utmaning/nytt problem och en ny lösning kan då levereras. Man kan alltså närma sig målet, som är en världsbank, utan kontanter, där alla går med chip (i kontokort och senare i huden), pö om pö.

Man går inte hela vägen på ett enda drag. Man går steg för steg innan man når toppen.

Vi kommer med all säkerhet få en finanskris och vi kommer få se en "lösning". Acceptera inte lösningen. Är mitt råd.

IMF ligger bakom många av dessa "lösningar". Läs mer på deras hemsida om deras "krisprogram" för Europa. Länk hittar du här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar