söndag 31 juli 2016

Independence Day 2 - Trailer för hur The New World Order kommer bli (i den idylliska teorin)Idag har jag sett Independence Day. Som många vet är filmerna till för att programmera oss för framtida nyheter som vissa vill genomföra. Vissa "nyheter" som att vi står inför en ny världsordning, där hela världen är under en enda regering.

Det som var slående var den distinktiva skillnaden mellan första och andra filmen som utspelades 1996, för över tjugo år sedan. Nu är USAs regering och militär starkt sammanlänkade med Kinas och de arbetar tillsammans för att kämpa mot Aliens. Och Vinner. Såklart.

Detta är precis vad den idylliska bilden visar hur världen ska se ut. Med banker som är centraliserade kring en världsbank (har vi redan idag, IMF). Med en idyllisk bild att vi ska ha koll på alla, djur som människor, genom ett chip i vår hud (Håller redan på att införas obligatoriskt på djur och ibland på människor).

Jag har precis blivit attackerad på min blogg eftersom jag skriver kontroversiella saker. Likadant med Teal Swan som talar om samma saker.

Vi står inför ett krig. Inte bara ett krig vilket som helst, utan ett världskrig.

Det är inte bara regeringar som vill ha krig, utan kollektivet har velat ha det hur länge som helst. Därför att det är inte bara regeringen som har en vision, utan även vi som är medvetna om vilka som ligger bakom systemet med religioner och pengar och lagar, vi har också en önskan om förändring. En förändring där vi får gratis energi (Finns redan teknik för det tillgängligt, bara hemligstämplat), där vi har lokala banker som t ex Avanza Bank eller andra. Där vi är fria att leva som vi vill, med solmogen frukt och grönt.

Trump, Putin och Brexit är alla tecken på att ett nytt världskrig är på väg, enligt Tobias Stone, en ledande brittisk akademiker. Läs mer om det här.

Nordkorea som samarbetat med USA och haft gemensamma träningar, säger att USA gått över gränsen och därför deklarerar nu Nordkorea krig med USA. Läs mer här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar