fredag 5 augusti 2016

Putin har skickat inbjudan till Sverige - jag tycker att Sverige ska tacka ja

Vladimir Putin i möte med Kina och aliens
- men vilka aliens? Det finns så många.
Profeten Muhammad kände till dessa, för människor,
osynliga väsen

Göteborgsposten skrev idag att försvarsdepartementet har fått en inbjudan till det toppmöte som Ryssland ska hålla i Moskva i september med Finland och Natoländerna. Sverige är tveksam till om de ska komma.
Det är tänkt att man ska diskutera säkerheten i Östersjöregionen.

Sverige tillåter just nu USA och Natotrupperna att öva på Gotland. Detta är känt. Ryssland besitter information som inte Sverige har tillgång till nu. Därför ska vi lyssna på Rysslands premiärminister och börja fundera på om man kanske inte ska ändra sitt militära läge.

En politiker i Storbritannien menar att Putin varit med i möte med Kina och aliens. Jag har ingen kunskap om detta första hand, men i andra och tredje hand.

Läs gärna mer om detta här.

Profeten Muhammad pratade om Jinn - och Shaytan. Det finns osynliga väsen omkring oss som ser oss, även när vi inte ser dem. Det finns muslimska, troende jinn, och det finns shaytan. Vilka reptilerna tillhör hörs antagligen på namnet.

Vill du veta mer om hur islam - astrologi - jinn/aliens och Saturnus hänger ihop? Läs den här artikeln: Från astrologi till islam.
Vill du veta mer om relationen mellan Ryssland och Sverige - läs den här artikeln: Sverige i kallt krig med Ryssland
Vill du veta mer om 2016 och vad som potentiellt väntar oss? läs den här artikeln: 2016 - kontrasternas år.

Vill du ha nyheter från den här bloggen direkt till din mail? Skriv då in din bästa e-mailadress i kolumnen här till höger så kommer du bli först att få de senaste uppdateringarna.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar