fredag 12 augusti 2016

Tio tecken på att du är högt medveten

Städer av ljus - städer för medvetna människor
Vi genomgår ett paradigmskifte just nu. Vi är i en ny värld. Här är tecken på att du är högt medveten.

1. Du är i ett rum och går sedan därifrån 3 sekunder senare. Varför? Du får en känsla och vill inte stanna kvar. Och folk undrar varför. Du ser, hör och känner mer tydligt och djupgående än andra. Du känner känslan som är bakom. Du kan inte förklara det - utan du känner det bara. Ditt tredje öga håller på att öppnas. Den verklighet du upplever är en illusion och "sanningen" är subjektiv. Och många börjar se det eftersom ditt medvetande är högt.

2. Du har mer frågor än svar. Du ifrågasätter allting. (Jag har genomgått det för länge sedan och har nu fått svar på många av frågorna). Men om du har mer frågor än svar efter att du lärt dig något nytt betyder det att ditt medvetande har ökat. Du vet också att du inte vet mycket och du är öppen för att veta mer och att ta emot det. Att inte veta sänker vår frekvens. Att veta höjer vår frekvens. Om någon säger att månen bara är så och så, och ifrågasätter deras syn och har en egen syn på vad månen egentligen är, och börjar ställa frågor och letar efter svar, då vet du att du är högt medveten.

3. Du har stora valmöjligheter att välja mat som är hälsosamt för dig. Frukt, grönsaker. Det finns importerade frukter och grönsaker. Och sedan dricker du smoothies med dessa. Då vet du att du är högt medveten. När du äter ren mat, som passar dig, som innehåller levande enzymer, startar upp ett nytt system i dig, ett elektriskt system. Mat är information, nerladdningar i ditt system. Därför äter jag solmogna frukt och grönsaker som finns i Flavon. Vill du veta mer om Flavon, kommentera nedan eller kontakta mig på g-mail.

4. Du börjar se mönster i nummer du ser. De kommer upp mer frekvent. Nummer är hur naturen uttrycker sig. Nummer är verklighet. Musik är nummer. Om du ser 11:11 om och om igen är det för att du håller på att vakna upp och att du närmat dig ett högre medvetande, eller 222 som betyder att du bygger, 333 som betyder transformation?

5. Synkroniciteter. Saker som händer samtidigt. Synkroniciteter finns överallt. Du tänker på någon och den ringer. du tänker på något och en annan säger det. Du väntar på något och sedan kommer det helt spontant. Det har med lagen om attraktion att göra. Dina tankar blir dina erfarenheter. Du vill träffa människor som du eller som är som du vill vara - och du möter dem.

6. Du vet att positiva människor har negativa tankar men att de inte låter de påverka en. Du har haft en dålig dag, men kommer hem och ler eller dansar. Du fick böter och blir glad för det. Din attityd till saker har förändrats. Dåliga saker påverkar dig inte starkt.

7. Du dras till ekologiska ställen, naturen, havet, bergen. Om du dras till olika ställen som är hälsosamma där chi är rätt. Om du inte längre är hemma så mycket.

8. Du har ändrat din karriär, jobb eller vad du gjort tidigare eftersom du har ny information där du vet att du är odödlig, och därför väljer du en livsstil som stöttar det nya livet du vill ha. I de nya åtta timmarna som du normalt jobbar vill du bara festa, eller göra annat och du börjar göra det. Du börjar volontärjobba. Du har lärt dig spelet som systemet/regeringen m.fl. fortfarande försöker upprättahålla och vet hur du ska förhålla dig till dig.

9. Du har inte tid till drama längre. Du var självabsorberad, men nu vill du hjälpa andra. Du går tillbaka till dig själv och sätter sedan det i förhållande till andra och du tycker det är okej att satsa på sig själv i första hand utan att känna dåligt samvete för att du tänker på dig själv först och främst. Du vet att alla är skapare av sin egen verklighet och att de på ett ett ögonblick kan förändra det. Du känner inte ansvar för deras liv längre, men du vill gärna hjälpa dem på olika sätt ändå.

10. Du vet att du inte är här för att göra andra människor glada, utan för att göra dig själv glad. För när du är glad, kommer du att minska på antalet människor som behöver hjälp i världen. Du gör saker för att det är roligt. Det som är roligt hjälper andra människor och det räcker.

Detta är 10 tecken på att du är högt medveten.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar