fredag 12 augusti 2016

Vi är nu i fjärde densiteten

Vi är nu i fjärde densiteten - ett parallellt universum
Grattis - du kom med till den fjärde densiteten, dvs ett högre medvetande. Du hade renat dig tillräckligt från negativa känslor för att komma med i den nya parallella världen.

Igår lyssnade jag på Brad Johnson och när han kanaliserade Adronis energier för att få veta mer om oss själva.

Vi lever fortfarande med tredje densitetens människor och kommer fortsätta att göra det. Men...

Vi har bytt världar och lever nu i fjärde densiteten. Det är med stor sannolikhet att du som läser detta är med i den stora skiftningen från tredje densiteten till den fjärden densiteten och därmed till den femte dimensionen.

Det är små detaljer som förändrats som gör att du får personliga bevis för att du har gått in i den fjärde densiteten. Ett hus du såg igår kan skiftas så att färgen är helt annorlunda från en dag till en annan.

Du får ringningar i öronen, vilket är ett tecken på att din frekvens ökar, och därmed din hälsa.

Din hårfärg, ögonfärg m.m. kanske har förändrats.

Du börjar märka att vi inte längre är i samma position i Vintergatan. Vi har nämligen förflyttat oss till en parallell värld där det är små förändringar i vår konstellation, som experter märker, men kanske inte just vi.

Du märker att nya livsformer "upptäcks".

Hur blir livet i fjärde densiteten?

13 januari 2012 lade PathtoAscension upp en youtubevideo som går igenom hur livet i tredje och fjärde densiteten blir.

Det här berättar han:

Vi kommer att bli mer medvetna om varandra och vi behöver inte sätta på tv'n eller radion för att få veta att någonting håller på att hända. (Det har jag upplevt ett tag)

Vi kommer att börja ha konversationer (i huvudet) med andra som levde för länge sedan eller andra varelser som lever just nu. Vi kanaliserar deras energier lättare. (Detta har jag börjat få mer och mer och jag tillåter mig själv att ha det.)

(Jag drömde i förrgår natt om en person jag kände för tio år sedan, som hade bytt sitt namn. Hans egentliga namn var William Blake. Jag slog upp hans namn på internet och fick veta att han hade "Visioner" och pratade med "döda", bland andra profeten Muhammad, Satan m.fl. och kunde till och med rita deras utseenden.)

Många barn under 14 år kommer att börja tala främmande språk och dialekter, utan att ha lärt sig det. (Har bara sett några på Youtube som kan prata på främmande språk (Alien språk).)

Din fysiska kropp kommer inte ha samma densitet, den kommer kännas lättare och vara lättare, vilket gör att du kommer att leva längre. (Låter bra)

Nya arkeologiska ställen kommer att upptäckas. (Det görs redan, vad är skillnaden?)

Nya inventioner kommer att komma. (Men kommer inte 3density-människorna att få del av dessa?)

Människor kommer att kunna rita översofistikerade diagram. (Undrar vad det betyder egentligen)

Många rasbiologiska minnen av främmande härkomst (aliens) kommer att börja komma upp som ett resultat av de gener vi bär. (Detta har jag upplevt mer och mer, men än så länge bara en känsla av att det stämmer det som jag lärt mig extrovert)

Vissa minnen kommer inte att vara "våra", då deras ursprung ligger i de gener som de är kopplade till.

Nya färger kommer att tillkomma. Vi kommer se nya färger. (26 nya) (Detta ska bli spännande att uppleva.)

Hela kroppen kommer att känna. Din kropp kommer att börja vibrera. Ibland känns det skönt, ibland intensivt. (detta har jag redan upplevt, både med Biomedicinsk terapi och innan jag började med den).

Du kommer att börja se saker i periferin. Men när du tittar dit, finns det inget där. Du blir mer medveten om din osynliga omgivning som börjar släppa sin slöja. (Detta har jag också upplevt mer och mer. jag ser även små blå ljuspunkter i "luften", som är där som hastigast).

Du kommer bli mer telepatisk och du kommer höra tankar som gäller dig, om dig.

Du kommer att kunna se människor och se bilder som kommer upp som tankeformer som visar deras fysiska åkommor och vad som orsakat dessa (mentala och emotionella strukturer). Teal Swan jobbar bland annat med detta redan.

Vi kommer att börja lyfta. (Undrar om de menar samma som när jag i drömmen flyger?)

Barn kommer fysiskt att kunna gå i fjärde och femte densiteten och samtidigt lära vuxna hur de gör för att komma till femte densiteten och förbereda dem för vad som väntar dem.

Vad händer om du stannar kvar i tredje densiteten?

Dessa är inte "straffade" på något sätt. De har med fri vilja valt att inte gå vidare till fjärde densiteten. De lever i en rädslobaserad frekvens. De kommer att skapa deras egna jordbävningar, De kommer att uppleva sorg och förluster. De kommer att behöva detta för att kunna växa och höja sitt medvetande. De kommer att dö, precis som vi, men de kommer inte att gå tillbaka till Astral plane/Gud/det kollektiva medvetandet, utan till ett sjukhus som finns i en annan galax. Denna planet är lite kallare, mindre och med mindre människor. Planeten består av kullar med gräsplättar. En litet hav med primitivt hav. Enkla insekter och mamals. Det var som jorden var en halv miljoner år sedan. Solen kommer vara viktig.

Kroppen kommer att vara frisk och de kommer ha samma personlighet och karaktärsdrag som de hade innan de dog. De kommer att ha minnen. De kommer att vilja ändra sitt medvetande i framtiden. De kommer vara i olika själsgrupper.

De som kommer att gå vidare till fjärde densiteten är gamla själar, som är mogna.

Varje grupp kommer att övervakas av Pleidans, som länge varit i kontakt med människor. De är långa och ser ut som änglar. De har silverblå auror. De kommer att guida dem.

Vår nya jord kommer inte ha något monetärt system, ingen regering och ingen religion så som vi förstår det idag. Allt som leder till korruption kommer att tas bort.

Det finns de som går vidare till nästa planeten redan ett par dagar in i Ascension, de hade inte förberett sig. De som har förberett sig upplever detta:

1. Det vibrerar i kroppen och i kronchakrat och du kommer att känna fjärilar i magen. Du kommer att uppleva att saker "försvinner" in i en slags dimma, du kommer att börja se "suddigt". Detta är slöjan mellan dimensionerna. Dimman kommer att försvinna och färger som inte fanns kommer att synas.

Du kommer att känna att du inte behöver mat, vatten, du kommer att se dig själv så som du ser dig själv i dess bästa skepnad. Du kommer inte att åldras. Du kan se ut hur som helst. Du kommer att se djur men du kommer inte att bli rädd för dem och de kommer inte bli rädd för dem. Du kan känna deras själar och känna gruppmedvetenhet. Blommor och frukter kommer vara vackra och

Många kommer känna att de vill sova. Detta eftersom du behöver läkas från trauma från tredje densiteten.

Tid kommer inte att mätas, även om den fortfarande existerar. Dina guider kommer att visa sig för dig och du kommer att behöva kontrollera dina tankar eftersom dessa tankeformer manifesteras omedelbart. Det är därför som rädda människor inte får komma vidare då deras rädsla inte bör manifesteras omedelbart pga de konsekvenser som sker. Därför är kärlek den vibration vi måste fortsätta arbeta på.

Pleidans kommer att vara dina guider. Alla som gått upp i fjärde densiteten kommer inte känna sig trötta, eller uttråkade.

Du kan gå vart du vill i galaxen. Du kan göra vad du vill.

Jobb finns kvar, men du kommer inte uppleva att det är för pengarnas skull som du jobbar. Pengar kommer försvinna. Service byts ut mot service. Du kommer att uppfinna, vara konstnärlig, resa, jobba med allt som är till nytta för mänskligheten, administration, spela in. Allt är volontärjobb. Du jobbar bara med det du gillar.

Visualisera hur du vill leva, var du vill bo, hur det ska se ut. Ditt hem kommer att se ut som du vill. Var du vill på jorden. Du kommer att kunna resa på ett ögonblick.

Städer kommer att vara kvar, och några kommer vara under vattnet.

Vi har inkarnerat under tusentals år och lärt och växt.

Du kommer fortfarande kunna bli förälskad, gifta dig och få barn.

Planen var ett experiment för tusentals år sedan. Vi är ursprungligen från den 11e dimensionen. Vi kommer att stanna kvar i femte dimensionen tills de sista själarna i 3e dimensionen kommit till 5e dimensionen.

De nästa 12 månaderna kommer att bli tuff. Världen kommer att bli kaotisk. Yngre själar (som stannar i 3e densiteten) kommer bli galna eftersom de är rädslobaserade. Meditera varje dag. Visa kärlek till dem.

Källa: What happens if you don't ascend?

---

När jag studerar detta märker jag att det liknar det som Paradiset beskrivits som i Koranen och i hadither. Underbart.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar