torsdag 27 oktober 2016

Agartha - den inre jorden

Förr trodde man att jorden var rund - nu vet vi bättre! Den är platt och ihålig!!
Jordens hemligheter

Agartha (Agartta, Agharti eller Agarttha) är en stad som finns inuti jorden. Det mystiska paradiset och förbjudna landet (det vita vattnets land/den levande eldens land) Sham-b-allah är även relaterat till Agartha. Inom hinduismen är den känd som Aryavartha varifrån Veda kommer. Kineser kallar det Hsi Tien. Vill man komma dit finns det flera ingångar. En av dessa är sydpolen. Andra kända ingångar är Pyramiden i Giza, Gobiöknen i Mongoliet, Cueva de los Tayos i Ecuador, Manaus i Brasilien, Monte Epomeo i Italien, Mount Shaste i Kalifornien, Rama i Indien, Benares i Indien, Iguazufallet i Argentina, Matogrottan i Brasilien m.fl.

Den inre jorden har ihåliga valv, men är inte ihålig. Den är som en "bivax"-jord.

Den är så stor att en jord inom en jord är möjligt. Om vi kan se vår egen kropp som "ihålig" så förstår vi konceptet "ihålig jord" bättre.

Civilisationen i Agartha

Det finns fem olika + en rotraser till den mänskliga befolkningen. De är teknologiskt avancerade, fjärde densitetmedvetna, jordbrukare, som är jordens ombud eller stewards. Det var de som gav Atlantisbefolkningen kristallteknologin som senare missbrukades och togs tillbaka.

Mat

Svamp är den högst medvetna skapelsen som finns och den är väldigt populär i Agartha. Man äter frukt och grönsaker.

Barriär

Det finns en barriär som finns långt inne i jorden. Det finns människor som bor bland den inre befolkningen och de har fjärde densitetsmedvetande. Det finns de som vill hjälpa oss och några som inte vill ha något med oss att göra. När Atlantis föll tog man tillbaka kristallerna. Man gav dessa av kärlek men de missbrukades av människorna och användes till krig. Kristallteknologin används för att kommunicera och skapa relationer. Kristallgrottor finns runtom i världen. Man kan meditera där och få starka effekter. Man kan förflytta sig från en stjärna till en annan med hjälp av dessa kristaller. Hela jordens historia kan man få tillgång till om man har dessa kristaller. De innehåller information på kvantfysiknivå om den här jorden och dess struktur. Dessa kristaller har beskyddare som är rent ljus.

Insektsliknande varelser

Teal Swan talade en gång om en ut-ur-kroppen-upplevelse där hon bevittnade hur en man försökt ta sitt liv. Han låg på operationsbordet och läkarna försökte om och om igen att hjälpa honom. Det såg ut som att de skulle lyckas. Teal Swan berättar att hon såg två insektsliknande varelser som sydde upp energiväven. Mannen som tog sitt liv hade begärt att få det taget och de kom nu till undsättning. Du kan läsa det på engelska här: The Euology.


Brad Johnson som kanaliserar sitt högre jag, Adronis, berättar om att dessa lever i den inre världen. Han kallar de insectoid creatures, insektsliknande varelser. De är utmärkta vetenskapsmän. De har humor och de är sofistikerade. De är healers och kan läka DNA-skador. De räknas som en av de äldsta raserna i den här galaxen.

Parentes:

Vi är alla olika gamla själsmässigt. Några är unga själar, några gamla själar. Atlantisbefolkningen var mogna, medelålders själar och de var högt medvetna, men de var också destruktiva. Nu är de flesta på jorden unga själar. Det betyder att de är rätt omedvetna, men att de är på väg att bli lika medvetna som de som levde under Atlantisbefolkningen.

Detta var bara en parentes.

Nu till civilisationen som lever inuti vår värld.

Bigfoot-varelser

De liknar djur, men de är lika intelligenta som människor. De levde ett tag på vår sol-jord men väljer nu att bo inuti vår jord. De användes som mall för att skapa vår människoras. En del av dem vill hjälpa oss och några kommunicerar med oss.


Reptil-varelser

Mycket gammal ras. Säger sig vara den första på jorden. Det finns olika reptil-varelser. Krigare, arbetare, vetenskapsmän och kungliga. Några av dem samarbetar med Draco-organisationen som styr vår värld. Många gör inte det och skulle hellre kriga emot dem. Har psykiska och telekinetiska förmågor. De kan byta skepnad och manipulera människors tankar. Många vill hjälpa oss att förändra oss. De är inte här för att dominera och förstöra. Om vi tänker att reptil-varelser är "onda" så tror vi fel, precis som att det finns de som tror att muslimer är "onda". Det är väldigt onyanserat. Reptil-varelserna bodde en gång på vår sol-jord, men väljer att bo främst i vår inre jord. En del av dem tyckte inte om att människorna fanns på vår jord och valde därför att åka i exil. De lämnade jorden.

Melania Trump - reptilisk varelse som skiftar utseende??
Sammanfattning

En del av dessa varelser tycker att vi behöver hjälp. Andra säger att vi är bortskämda "tonåringar" (vad gäller tonåring hänvisar jag till det jag sa i parentesen, att vi har olika gamla själar.) Vårt mänskliga kollektiv domineras just nu av bortskämda "tonåringar".

Vad tänker du om Agartha? Har du varit där? Vill du komma dit?

Vill du veta mer om Agartha?

Klicka på den här länken så kommer du till Brad Johnson och Adronis.

Tyckte du om vad läste? Kommentera nedan. Älskade du det? Prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Vill du fördjupa dig i en expedition som gick på jakt efter Agartha, läs då den här artikeln "Varför Sovjet sponsrade en på förhand fördömd expedition till det ihåliga kungadömet".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar