söndag 6 november 2016

Koranen säger att jorden är platt och att att buddhisterna har rätt i att vi återuppstår


Gud har låtit oss växa upp som plantor ur jorden. Med jorden ska han sedan låta oss återförenas och sedan träda fram på nytt i en ny uppståndelse. 71:17-18

Detta är en magisk vers. Den innehåller mycket information om vårt ursprung, men också om vår framtid. Den innehåller information om att vi inte kommer dö. Den innehåller information om att vi är själar som lever vidare. Den innehåller information om att vi kommer uppstå på nytt, precis som buddhisterna har berättat om. Vi kan återuppstå i en annan dimension men också på nytt i en annan värld eller i denna världen, både i en parallell historisk jord i det förgångna eller i framtiden.

Islam visar vägen - men det finns mer som inte ryms i koranen. Koranen är sann, men den visar inte hela bilden. Om hela sanningen är som ett land, visar Koranen en liten bit av staden. Det är fortfarande sant, men det visar inte hela sanningen.

Jorden är platt

Gud har skapat sju himlar, som välver sig över varandra och satt i mitten månen som lyser och solen so en sprakande fackla och Gud har brett ut jorden för er som en matta. 71:15-20

Detta stämmer väl överens med vad som sägs i de senaste youtubevideorna om att jorden är platt:

Vill du veta mera om både uppståndelsen och om den platta jorden titta på dessa videos:

Titta noga på himlen så ser du att Venus verkar vara bakom något slags vatten i himlen precis som när vi tittar ner i en pool efter ett mynt och ser uppifrån att det är små vågor som indikerar att det är vatten i vägen.

Nästa video visar att Merkurius är mycket närmare oss än vi tror. Se videon så förstår du varför.

En video som både fascinerar och man förundras över är denna där en man som säger sig vara i rymden på natten, ändå inte kan se månen. Titta själva: (Musiken är för högljudd så sänk så blir det bättre).


Tyckte du om vad du läste? Kommentera nedan. Älskade du vad du läste? Prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar