söndag 27 maj 2018

Inuititiva svar, från mitt högre jag, Allah, eller änglarna


Igår natt satt jag och lyssnade intuitivt på mitt högre jag, Allah, eller änglarna. Och de berättade saker för mig som jag behöver veta för att må bättre.

Vad kan jag göra för att förbättra min diet?

1. Du tar hand om dig själv. Du springer 5 km. En gång i veckan i sju veckor. Du börjar om en vecka.
2. Se upp för cigarettrök.
3. Du behöver klä dig bättre. Och sluta titta efter hur mycket du väger. Du måste börja må bra istället.
4. När du är trött sover du. Ät inte. Det är inte nödvändigt när du är trött och kommer inte ge dig energi.
5. Och vad gäller min man man? Du ignorerar honom och slutar fokusera på honom.
6. Och mina barn? Du låter dem vara.
7. Och min fyraåring? Du låter honom följa med dig vart du än är. Och när han är trött lyssnar du på honom såklart.
8. Tänk inte på din diet. Varför? Eftersom ingenting kommer att ändras förrän andra saker ändras först.
9. Inga mer 10000 steg, det gör dig trött och får dina ben att svullna.
10. Förändra din diet; ostbågar, jordnötter och choklad? För att sluta känna dig beroende av dessa måste du sluta bli upprörd. Över din make. Låt honom vara. Och om han sårar familjen? Du låter honom vara. Men det är så svårt. Ja, vi vet, men detta är lösningen. Jag kan inte acceptera det; Men det är sanningen.

11. Vilket diet är bäst för mig? Det är träkol, maskros och vilda växter. Träkolen tar du vid sju tillfällen, maskros varje dag och vilda växter ofta. Du behöver se upp för allting du stoppar i munnen. Extra noga.
12. Men vad ska jag göra med matlagning för mina barn? Du slutar upp med det. Speciellt för din yngste.
13. Så hjälp mig med honom. Hur kan jag förändra hans mat till en bättre? Du måste ta bort pommes frites och makaroner. Ris är ok och potatis, men det äter han inte. Nej, inget kött. Nej. Ingen soja. Havre är ok. Fransk mat. Vad är det? Sallad, soppor och teer. Hur får jag upp hans järn? Nje, han behöver inte få upp sitt järn, inte du heller. Det kommer sakta tillbaka.
14. Men Vitamin D? Ja, både behöver komma ut i solen. Om det är 26 grader Celsium är du i solen i 30 minuter. Om det är på eftermiddagen runt 16.00, upp till två timmar. Inte mer. I 28 dagar och sedan 17 dagar. Ja, det påverkar rosacea, men det kommer att försvinna med tiden. 7 månader.
15. Morgon rutin: Ingen mat. Inget vatten. Lunch: Ja, lite vatten. Eftermiddagen: 16-17 sover du. 20.00: Du äter någonting, innan läggdags. Inga juicer, bara sallader och frukter. Vattenkrasse och maskros. Söta bär och te från söta bär eller brännässla eller mynta.
Vilka bär? Hallon, smultron, blåbär. Inga körsbär. Inte nu. Inga gojibär. Inga torkade bär. 3 portioner är lagom.
16. 2 liter vatten per dag är bra att dricka, men inte kranvatten. Vattnet du renar med vattenrenaren är ok, men inte optimalt. Det behöver mer mineralisering. Hur får jag det? Genom att dricka med stenar och fokus. Jaspis, kvarts och rosalin (thulite, rosa zoiste från Norge)
17. Inget rosvatten.
18. Annat? Inga bad och kalla duschar. Lagom varm dusch i 7 minuter, inte mer. Och skaffa en kranrenare för kranen i badrummet och duschmunstycket.
19. Annat? Du behöver harmoni i form av ren kärlek. Vad betyder det? Det betyder att du är snäll mot dig själv. Är jag det inte nu? Nej, inte speciellt. Du tar på dig för mycket ansvar. För vad eller vem? För dig själv och din familj och alla saker du äger. Gör dig av med saker. Men det är läskigt. Jag kan inte hjälpa det. Du måste; för att göra dina sinnen klarare. Ja, sinnen. Du har flera, upp till åtta. Vi pratar inte om det just nu. Du behöver göra dig av med 30 saker i 80 dagar (3 månader). Vad händer sedan? Du finner lugn, tid och stöd.
20 Annat? Det är tid för dig att slå igenom dina egna gränser som håller dig fängslad. Vad menar du? Genom att hänge dig. Vad menar du? Skriv boken du längtat efter  så länge. Vilken? Om flickan från Italien. Det kommer vara en break-through för dig. Och kan bli en god försäljning. Kontakta inte Bonnier utan ett lokalt förlag. Vi pratar om det senare. Hur lång tid kommer det att ta för mig att skriva den? 80 dagar x 80 timmar, så 1 timmar per dag. 150 sidor, 1,5 radavstånd, skriv bara.
21. Sedan? Du försöker och du ignorerar. Det kommer att bli problem. Men jag kan inte. Jo. Det kommer att ta 90 dagar innan de fattar och lär sig. Det kommer att bli tufft för dig, svårt.
22. Du har kärlek omkring dig. Jag vet. Det är inget problem för dig. Men jag känner mig avvisad och oälskad många gånger. Vad gör jag då? Du gör ingenting. Du ignorerar det. Att ignorera är nyckeln just nu. I sextio dagar. (2 månader).
23. Och Completion process? Ja, du gör det regelbundet. Det är bra, men inte obligatoriskt. Du kommer att vara ok.
24. Har jag cancer i min mage. Ja. Sedan hur länge? Sedan du var två år. Det är länge. Den är stor som en golfboll. Hur gör jag mig av med den? Det gör du inte. Du börjar att älska den. Hur? Genom att ge den all uppmärksamhet och lyssnar på vad den har att säga. Gör completion process och kolla upp Evette Roses Metafysisk anatomi. Hur ofta ska jag prata med den? Varje dag. Fem gånger om dagen. Det kommer att ta 12 timmar av djup fokus och uppmärksamhet. Smärtan kommer att försvinna, i ryggen och magen.
25. Du har cancer i hela dig. Så gör dig av med socker. Även frukt. För så lång tid som det behövs. Vad är indikatorn att jag är bättre? Du kommer att veta det. Klarhet och ditt sinne är klart.
26. Vilket är min idealvikt. 56 kilo är din optimalvikt.
27. Mina ben/skelett, hur tät är det i procent? 73-75%. Och tänderna 50%. Du behöver ta hand om dem bättre. Hur? Genom att inte förstöra dem. Med socker och dåliga bakterier. Så vad betyder det? Är Aloe Vera gel bra? Nej, det hjälper inte. Men kokosnöt olja? Ja, lite grand, när det gäller ditt tandkött. 10 dagar med det innan säng i sju minuter. Och sedan behöver du öppna upp dina tänder för att hjälpa dem att läka sig själva.
28. Hjälper vattenfasta att läka hål i tänderna? Nej, men tankar. Vilka tankar? Du behöver vara strikt med dina tankar. Inga negativa tankar i 80 veckor. Det är omöjligt. Nej, inte om du börjar att ignorera negativa människor.
29. Så du menar att jag kan bo med min make? Ja och nej. Det kommer att ta mer tid och disciplin att inte gräla med honom. Men om du är disciplinerad kommer du att bli belönad med både kärlek och hälsa. Det kommer att ta 7 år innan ni får harmoni.
30. Iingen pilates. Bara lite yoga. 2 gånger per vecka. 30 minuter för varje tillfälle under 7 veckor. Sedan öka till 12 minuter till för 10 veckor och sedan 80 minuter i 8 veckor.  Långsam yoga är bäst. Inte hot yoga eller hatha yoga.
31. Ta tid att läka dig.
32. Och Raw food? Nej, alldeles för mycket gifter, och alldeles för mycket kemikalier. Även i ekologiska. Ja, de är bättre, men inte perfekta. Håll dig till mineraliserat vatten.
33. Detta är revolutionerande. Men hur länge? Så länge som det behövs. Upp till 8 år. Det är lång tid. Hur kommer det att påverka mina ögon? Och mitt liv? Dina ögon kommer att gå tillbaka till 2,0 och 1,8 och din livslängd kommer att öka och kärlek och inget motstånd. Du kommer att leva till 80, inchallah. Just nu har du hjärtproblem och din förväntade livslängd är låg, i femtioårsåldern. Du  kan lägga till många år till det.
34. Om din dotter.  Ta hand om dig själv och sluta skrika. Var mjuk och visa respekt. Berätta för henne att du älskar henne och att du vill guida henne. Hon lyssnar på dig, men är rädd för dig och litar inte på dig på grund av tidigare beteende, och brutna löften.
35. Din äldste son kommer att bli bra. Släpp taget om gamla minnen. Hans far kommer inte att såra honom mer och hjälp honom att visa respekt för sin far.
36. Ta dig tid och gå i fred. Jag älskar dig. Tack. Salam aleikum.
37. Ps Ingen ost!!. Det är så dåligt för dig. Inget kött, inga ägg, inga sötsaker eller bakverk. Ingen kyckling, ingen soja, inte någonting. Vatten! Håll dig till vatten.
38. Dina visualiseringar med aura är bra. Brunt är bra för dig. Det stabiliserar dig. Turkost. Du behöver stillhet i hjärtat och sinnet. Men inte turkost för dig. Du behöver inte röd. Ja, gult måste öka. Solsken och paraply. Nej, inte blått. Det är över. Du har det. Ingen orange. Det är för mycket. Indigo?. Nej, ingen indigo. Violett. Ja, lite. Det är bra för dig. Grönt? Nej, inte grönt. Rosa. Ja, mjuk rosa. inte knallrosa som blusen du hade. Pärlvit. Nej inte pärlor. Ja, till diamanter.
39. Jag är ledsen. Behöver veta mer om pengar. Oroa dig inte. Det kommer alltid att komma. Och 100 000 kronor kommer öka till 200 000 kronor och så vidare. Du kommer komma dit på 18 år. Det är en lång tid. Jag vill ha det nu. Du kan inte ha det nu. Varför inte? Du är inte redo. Redo för att ta emot? Nej, du är inte redo att använda det. Vad menar du? Du kommer att spendera det fel, genom att betala hyra, lån och företag. Det är inte syftet med pengarna. Pengarna är där för att göra byten lättare och du behöver veta värdet av hårt arbete. Varför? Teal säger att annorlunda. Teal vet inte allting. Det är bra det hon säger, men din lektion är att du behöver jobba med din passion och din kärlek för att få vad du vill ha. Inte att få ta emot det direkt i handen. Vem bestämmer det? Du. Du bestämmer det. Med din tro och dina tankar. Så hur ändrar jag tron och tankarna. Det gör du inte. Du experimenterar. Sedan ändras det och du förändras lite.
40. Du kan inte hjälpa hela världen och världen vill inte ha din hjälp. Inte dina barn heller. Sluta springa efter dem. De är stora nu. 7 år till och de kommer vara själva. Till och med in yngste son Noah som är 4 år. Lita på processen. Var inte en hönsmamma.
41. Feng Shui fungerar inte. Det handlar bara om mentalitet. Vibrationer kan förändras men det ändrar ingenting.
42. Din lägenhet är inte bra. Fruktansvärd placering. Ger cancer etc. Du behöver kommer 45 km från det, mot sydväst. Vibrationen är bättre där och luften likväl. Inom två år. 18 månader. Så förbered dig. (A kommer att gå i nian. Y kommer att gå i sjuan. N kommer att vara sex år och börja skolan). Det är inte bara damm och kvalster. Det är mer. Huset är sjukt. Folk dör där. Av hälsoproblem. Vad menar du? Ni är alla sjuka av astma och andningsproblem på grund av stommar. De är inte bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar